|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Online medium Amber - Kaartleggen
mediumsonline.be - Online live hulplijn - online mediums voorspellen uw toekomst
       
  Online live hulplijn
   verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door online-mediums Daghoroscoop Stier door online-mediums Daghoroscoop Tweelingen door online-mediums Daghoroscoop Kreeft door online-mediums
Daghoroscoop Leeuw door online-mediums Daghoroscoop Maagd door online-mediums Daghoroscoop Weegschaal door online-mediums Daghoroscoop Schorpioen door online-mediums
Daghoroscoop Boogschutter door online-mediums Daghoroscoop Steenbok door online-mediums Daghoroscoop Waterman door online-mediums Daghoroscoop Vissen door online-mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediumsonline.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
2097
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 online medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige online-mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met online medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van online medium in.
Mediumsonline.be - online medium Amber

Bel nu met online medium Amber


online medium Amber - Medium Medium   online medium Amber bellen in Belgie  0903 416 42   (150 cpm)
online medium Amber - Kaartleggen Kaartleggen   online medium Amber bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
online medium Amber - Paragnost Paragnost   pincode online medium Amber Pincode: 2097


Ik ben Amber en ik werk met de Lenormandkaarten, de pendel en ben heldervoelend.

Mijn gaven heb ik van mijn grootmoeder, toen ik nog een kind was heeft ze me alles geleerd. Als je het even niet meer weet, dan zoek ik samen met jou naar een oplossing.

Ik kan je helpen door mijn jarenlange ervaring en mijn levensdoel als medium.

Niet altijd op alles ja zeggen maar je ook de werkelijkheid laten inzien en zelf je verantwoordelijkheid doen opnemen.
online medium Amber spreekt volgende talen :   Nederlands Nederlands   Duits Duits   Frans Frans

Maak nu uw gratis mediumsonline account aan Fotoreading met online medium amber E-mail consult met online medium amber Telefoon consult met online medium amber

Persoonlijke agenda online medium Amber op mediumsonline.be

december 2018

 
 
ZaZoMaDiWoDoVr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

De dagen aangeduid met een = een dag dat online medium Amber heeft aangegeven beschikbaar te zijn op mediumsonline.be.

Wenst u toch contact op te nemen met online medium Amber op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan online medium Amber via een belverzoek of stuur een e-mail naar online medium Amber.


Getuigenissen over onze online-mediums

De ervaringen van onze bezoekers op mediumsonline.be over online medium AmberMijn dank Amber voor u zeer wijze woorden. Fran.

    Getuigenis door Fran op 7 december 2018

Amber ik praat nu al even met je en je bent een heel lief persoon , maar je zegt ook als het niet gaat daar ben ik ook trots op dat je niet altijd ja zegt en mij ook stuurd heel belangrijk je merkte het ik was veel rustiger vandaag .

Dank je amber ik bel je maar eerst ga ik genieten.

    Getuigenis door N op 30 november 2018

Dag Amber , jammer dat het gesprek uitviel , maar ik wilde jou nog bedanken voor deze zeer oprechte mooie deigddoende woorden. Merci , Dominique .

    Getuigenis door Dominique op 28 november 2018

Ik laat je toch even weten ik was heel erg gestresst met de situatie over het gerecht. dat weet je ik ben geweest en zoals je gezegd hebt is uitgekomen. mijn dank hiervoor amber tot horens.

    Getuigenis door A op 14 november 2018

bedankt lieve amber voor weer eens te kijken voor mij. en mij weer eens gerust te stellen. bedankt voor mij ben je vijf sterren waard.

    Getuigenis door jannie op 7 november 2018

Directe heldere antwoorden, zonder er om heen te draaien. Je bent top Amber
Dank je wel.

    Getuigenis door F op 25 oktober 2018

Bedankt voor te kijken ik had al een paar mensen gebeld maar ik vond mij bij jou voelde een warm invoelend diep begrip en dat had ik nodig ook hebben we gelachen en een traan gelaten maar jij blijft positief je blijft mij opbeuren , daarom ik vind dat je het dubbel en dwars verdient daarom dit getuigenis . Dank je amber voor je inzicht , steun ,begrip en luisterend oor .

    Getuigenis door N op 19 oktober 2018

Amber, bedankt voor je duidelijke overtuigende reading. Had echt nood aan dit fijne consult. Ik laat je zeker weten als de toestemming voor de opleiding er is.

    Getuigenis door D op 8 oktober 2018

Bedankt amber voor de eerste keer met je gesproken en je zat direct juist. ik was aan mijn gekluisterd en ik vond het een keigoede Reading waar ik veel uit geleerd heb. en wat ik in de toekomst meeneem , dus met deze wil je toch even bedanken.

    Getuigenis door Nik op 2 oktober 2018

Amber
Je had gelijk ik door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Ben super blij.
Dank je wel.

Groetjes Angela .

    Getuigenis door Angela op 24 september 2018

Amber ontzettend bedankt voor de waarschuwingen betreft contract en inzichten. Ontzettend oprecht en eerlijk ben je. Dat waardeer ik heel erg. Heel warm en fijn persoon. Ik ga jou zeker nog eens bellen. Lieve groetjes, Maureen.

    Getuigenis door Amber op 31 augustus 2018

Ik wil je bedanken voor je reading zo accuraat en correct ik was even stil ervan . maar ik voel dat jij juist zit en ik weet dat de vraag die ik stelde ook uit komt daar heb ik mijn volste vertrouwen in en natuurlijk in jou maar dat weet je .

    Getuigenis door Elke op 29 augustus 2018

Hoi amber na onze vele gesprekken , wil ik je toch even bedanken voor je steun , je uitleg en altijd maar luisteren raad geven . en herhalen ik weet het is niet altijd even gemakkelijk maar met deze ik dank je .ik bel , we houden contact.

    Getuigenis door Johnny op 25 augustus 2018

Voor de eerste keer met je gebeld en geluisterd, heel eerlijk en oprecht. Zoals je zegt eerst deuren sluiten vooraleer je nieuwe deuren kunt openen. Daar heb je 100 procent gelijk in. Ik heb erover nagedacht en kom tot de conclusie dat ik mij in jou woorden kan vinden. Ik ben eerlijk tegenover mezelf maar je hebt mij overtuigd. Ik ga ermee aan de slag. Ik wil je bedanken voor je Reading.

    Getuigenis door Mar op 20 augustus 2018

Heel bedankt je bent heel belangrijk voor mij zowel op persoonlijk vlak als werk valk met alles kan ik terecht bij je , en nu vond ik het eens tijd om je te bedanken , dus Amber ik dank je.

    Getuigenis door nico op 24 juli 2018

Lieve amber bedankt voor uw uitleg , erg intensief erg duidelijk ik blijf u bellen en dat doe ik al vijf jaar zo heb ik met u al een vriendschaps band opgebouwd , dank u voor naar mij elke keer te luisteren . Liza.

    Getuigenis door Liza op 18 juli 2018

Bedankt , hartelijk bedankt voor je inzichten . zoals altijd. tot horens.

    Getuigenis door Lil op 27 juni 2018

Al een tijdje geleden dat ik je gecontacteerd hebt , maar niet te min , ik snap het nu ik ben blij dat ik toen naar je geluisterd hebt want anders zat ik nu op straat. je was even hard maar het was nodig , ik moest luisteren voor het onheil dat boven mij hing , en amber ik heb geluisterd en daarom ben ik blij. anders had ik nooit gestaan waar ik nu sta . Gr hennie.

    Getuigenis door Hennie op 25 juni 2018

Amber ik spreek je nu al gedurende een jaar en ik wil nu toch even een getuigenis schrijven , je steunt me nu al een geruime tijd , door mijn UPS en downs , rustig kalm leg je me alles uit , wat er komt en waar ik moet opletten , en dan ben ik er weer , vol moed en kracht , zo gaan we samen verder en ik voel het samen komen we er . Een woord dank je amber.

    Getuigenis door Xxx op 20 juni 2018

Bedankt voor uw Reading en uitleg ,en het kwam ook direct uit alhoewel u zei tijd is moeilijk. maar goed ik ben zeer tevreden met uw visie , ik bel je weer op.

    Getuigenis door P op 7 juni 2018

Bedankt Amber voor je wijze woorden. Je uitleg klopte voor 100%.
Als er terug contact komt dan zal ik het je laten weten.

    Getuigenis door Marie op 5 juni 2018

In 1 woord TOP . Wat een fantastische dame is dit . Ik sprak haar voor het eerst en kreeg meteen al heel rake dingen te horen , ze voelde mijn situatie haarfijn aan en kon ook heel goed andere personen aanvoelen . Binnen de 5 minuten wist ze wat er speelde en gaf mij ook de bevestiging die ik nodig had . Ik heb heel veel gehad aan dit gesprek en er aar het als een soort coaching , ik heb goede tips en inzichten gekregen die me zeker vooruit helpen . Een dame die ik absoluut nog ga terugbellen en die ik zeker iedereen zou aanraden , je zal er zeker geen spijt van hebben . Dank je Amber voor het fijne gesprek . Els .

    Getuigenis door Els op 31 mei 2018

Amber , ik ben naar je aan het kijken maar zie dat je donderdag erweer bent dat vind ik fijn want je weet ik bel alleen met jou. je geeft mij zo veel vertrouwen en die heb ik nodig , als ik het even niet meer zie , eerlijkheid en oprechtheid dat is heel belangrijk . daarom amber ik neem altijd jou , ik luister en je zegt altijd als we neerleggen moet je erover nadenken en dat doe heel rustig , en kom dan zelf ook in mijn rust , tot donderdag.

    Getuigenis door H op 15 mei 2018

Fijn met je te mogen spreken na lang zoeken toch iemand getroffen te hebben die snapt wat ik bedoel. fijn en dat u zei van er is maar een probleem , en dat had u volledig juist en ik ga er wat aan doen . u heeft mij moed gegeven ik moet voor mezelf opkomen . Dank u.

    Getuigenis door Ht op 9 mei 2018

zeer fijn gesprek gehad met deze lieve vrouw . doet me echt goed om met Amber te praten . echt bedankt voor alles .

    Getuigenis door Robin op 4 mei 2018

Ben blij je nog eens gesproken te hebben en zoals steeds ben jij mijn rots in de branding . Je staat me altijd met raad en daad bij en alles wat je zegt klopt ook steeds . Ook komt alles steeds uit . Ge je zeker nog terugbellen . Tot gauw . XXX .

    Getuigenis door Anja op 30 april 2018

Lieve Amber,
Ik heb uw een aantal keren gesproken met vragen
mbt de liefde gesproken. Steeds zag u het goed.
Mijn gedachtes gingen met mij op de loop op sommige momenten. Dan contacteerde ik u en dan schepte u weer duidelijkheid over deze situatie. Alles was geheel vrijblijvend u drong mij niks op. Geduld is vaak lastig. Wij willen alles liever gisteren dan vandaag. Het contact is er nu. Ik sta er relaxed in en schep geen hoge verwachtingen. Vandaag heb ik u gebeld om te vertellen dat uw zicht cq inzicht juist is. Ik vind dat het ook weleens gezegd mag worden. Het is een wisselwerking tussen medium en beller/ster.
Dank u. Ook heeft u een ontzettende fijne stem en kunt u goed luisteren. Ik vind u een aanrader.
Groeten van de man met een gokverleden.

    Getuigenis door Anoniem op 24 april 2018

lieve lieve amber toch ga ik nu eens een getuigenis schrijven , we spreken mekaar al een tijd , en overal help je me mee . sta je voor me klaar ik vind dit fijn , je bent direct behoed me voor foute dingen te doen en welke de beste keuze is voor mij en de liefde maar ook op werkvlak , en soms zeg je afwachten , of nu is de tijd ga ervoor daarvoor wil ik je bedanken. tot later je weet wel a uit a.

    Getuigenis door t op 23 april 2018

Helaba dank je voor reading. fijn dat je direct wist wie ik was je wist direct het verhaal dat is wat jou laat schitteren je bent begaan met ons direct. zo heb ik je leren kennen ook neen durven te zeggen niet alleen maar meepraten blijf zo amber en weeral bedankt.

    Getuigenis door Nic op 12 april 2018

Heb je juist gesproken en voor de eerste keer , ben heel blij over je na je getuigenissen gelezen te hebben dacht ik probeer. en ja ze hebben gelijk , ik ben zeer blij ik kan me helemaal terugvinden in wat je verteld en ik geloof je mijn dank hiervoor . Ik bel je terug .

    Getuigenis door Am op 12 april 2018

Toch nog even een bedankje, je hebt mij enorm geholpen. Ik dank je hiervoor en ik zal je zeker terugbellen hiervoor je weet wel. Dank je nogmaals en tot de volgende.

    Getuigenis door Xxx op 3 april 2018

Hoi juist een consult gehad van je amber na wat afgetelefoneerd te hebben , kwam ik bij jou terecht en ik moet zeggen je uitspraken fascineerde mij je bent to the point. wat ik erg apprecieer en je zweeft niet , daar kan ik mee om , je bent eerlijk en ik heb gemerkt dat ons gesprek echt eerlijk was , daar dank ik je voor ook om je uitleg gewoon goed , ik kan er in komen. ik bel je zeker terug doe zo voort want je gaat menig mens helpen . Dank je .

    Getuigenis door Ano op 29 maart 2018

Lieve Amber ,
Wat ben jij een mooi mens ondanks dat ik je iedere keer belet dezelfde vragen , blijf je me steeds weer opnieuw in alle rust uitleggen hoe het proces gaat verlopen . Aan de kleine tekens die ik zo af en toe krijg weet ik datje voorspelling gaat uitkomen . Ik ga al je adviezen opvolgen en hou je zeker op de hoogte .
Dikke zoen ,
Micca .

    Getuigenis door Micca op 21 maart 2018

Lieve Amber ,
Dank u wel voor het fijne gesprek het was geweldig . Je bent zo goed , een echte topper en zo eerlijk . Je bent echt een aanrader op deze lijn . Alles wat je voorspeld hebt komt stap voor stap uit . Ik ga je zeker weer bellen .
Groetjes en veel liefs ,
Rita .

    Getuigenis door Rita op 21 maart 2018

ik ben je al een paar dagen aan het spreken en ik heb je heel graag , je weet het zo goed te verwoorden hoe ik me voel maar je geeft mij ook tips hoe ik er mee om moet gaan . en dat vind ik zo belangrijk gewoon jezelf blijven en even afwachten ik geloof in jou. wat je ook zegt het komt uit . En dat vind ik zo goed dat siert je .een woord je bent een mooi mens . dank je.

    Getuigenis door bee op 13 maart 2018

Lieve Amber ,
Ik vind je een hele bijzondere vrouw . Jouw voorspellingen komen altijd uit . Ik ben zo blijk dat ik je via deze weg ontmoet heb , want ik vind je een geweldige vrouw en een geweldig medium , ik praat al jaren met jou . Ik heb alle vertrouwen in jouw en ik weet zeker dat je laatste voorspellingen zullen uitkomen . Ik ben je heel dankbaar dat je er altijd voor mij bent .
Liefs ,
Silke Xxx.

    Getuigenis door Silke op 9 maart 2018

Lieve Amber ,
Je bent echt een topper op deze lijn . Jij weet zo veel te vertellen . Allemaal raak . zonder dat ik je er veel over verteld heb . Het is heel fijn om zaken uit het verleden een plekje te geven doordat jij uitleg hoe en waarom die zo zijn gelopen . Daardoor heb jij me al heel veel rust gegeven . Mijn dank is groot evenals mijn rust die groter wordt .
Lieve groet , Saskia .

    Getuigenis door Saskia op 2 maart 2018

bedankt amber voor je inzichten gisteren .ik ben er erg blij mee door jou zie ik meer zie ik wat mij te wachten staat maar ook wat ik moet doen .dat vind ik zo goed aan u iemand die niet altijd zegt het komt goed maar eerlijk is. daarom ik blijf je bellen gewoon omdat ik voel dat ik met jou reading veel kan . gr j.

    Getuigenis door j op 27 februari 2018

Een groot compliment voor Amber . Heb juist een zeer goede Reading gehad . Zij weet echt alles zonder iets te zeggen . Een echte aanrader . Bel haar zeker nog eens gauw terug . Liefs , Sabine .

    Getuigenis door Sabine op 20 februari 2018

hoi amber ik ga iets neerpennen voor je eerst mijn dank dat je er altijd bent en zo begaan. ik dank je hiervoor zo weet je direct wie ik ben dat toont dat je begaan bent met iemand. en je zin daar doe ik het voor vind ik formidabel. ik raad je echt aan amber tot de volgende.

    Getuigenis door ano op 16 februari 2018


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf online medium? | Consulenten Copyright © 2008 - 2018 mediumsonline.be. Alle rechten voorbehouden.


mediumsonline.be - Online live hulplijn - online mediums voorspellen uw toekomst
Online medium Amber - KaartleggenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediumsonline.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  online-mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediumsonline.be m.Mediumsonline.be
 

Mediumsonline.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde online-mediums Paranormaal begaafd
  online online-mediums Online online-mediums
  Zelf online medium worden Zelf online medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door online-mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

online-mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel online medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende online-mediums Helderziende online-mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online online-mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende online-mediums
  Bronnen online-mediums Bronnen online-mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET online-mediums
  Telefoonconsult met online-mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met online-mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met online-mediums Fotoreading met online-mediums
  Goedkoper bellen met online-mediums Goedkoop bellen met online-mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door online-mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door online-mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door online-mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door online-mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door online-mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door online-mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door online-mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door online-mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door online-mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door online-mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door online-mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door online-mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door online-mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen