telefoonconsult Medium SOPHIA

2556ONLINE MEDIUM SOPHIA IS BESCHIKBAAR

Betrouwbaar medium Sophia staat klaar voor u, verkrijg directe antwoorden en paranormale inzichten. Bel nu met online medium Sophia, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJ

PIN 2556 ONLINE MEDIUM SOPHIA

telefoonconsult online mediums
Welkom, ik ben Sophia en ik ben hier om je te helpen met advies en een blik in de toekomst. Met behulp van mijn kaarten en gidsen, pendel, helderziendheid en intuitie, zal ik je graag op een open en eerlijke manier helpen met al je vragen. Ook voor contact met overleden dierbaren, ook dieren, met en zonder foto. Zit je niet lekker in je vel, heb je behoefte aan wat raad of wil je gewoon weten wat je te wachten staat voel je dan vrij om mij te bellen. Als kind zag en voelde ik al meer dan de andere mensen om mij heen en sinds die tijd heb ik mij steeds verder ontwikkeld. Ik geef graag advies op allerlei gebieden en met mijn kaarten kan ik een stukje mee lopen en ik houd een tijdsmax aan van enkele maanden in de toekomst. Tijd en ruimte bestaan eigenlijk niet maar mijn ervaringen zijn dusdanig positief dat 3 a 4 maanden een heel mooie tijdslimiet is. Alles wat op het moment belangrijk is, krijg ik door en ook meestal veel raadgevingen die ik graag weer deel. Denk hierbij aan veranderingen op het gebied van werk, verhuizing, scholing, liefde etc. Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben voor jou, aarzel dan niet, ik en mijn gidsen zijn er voor je. Een warme groet van medium Sophia
Online Invoelend - Dierentelepathie - Helderziend - Nederlands - Engels - Duits

ONLINE MEDIUM SOPHIA - INVOELEND

ONLINE MEDIUM SOPHIA - INVOELEND

ONLINE MEDIUM SOPHIA - DIERENTELEPATHIE

Dierentelepathie of intuïtief communiceren met dieren is het uitwisselen van informatie tussen mens en dier via gedachten, beelden en gevoelens. Sommige van onze mediums, zoals online medium Sophia beschikken over deze telepathische gave en kunnen op deze manier aan jou doorgeven wat er in je dier precies omgaat.

Heb je altijd al willen weten waarom je huisdier een bepaald gedrag vertoont en wat de oorzaak is? Heeft uw dier fysieke of psychische klachten waar u niet aan uit raakt?
Laat dan online medium Sophia je verklaren wat de wensen of boodschappen zijn van jouw huisdier.

Verschillende zaken kunnen tijdens een gesprek aan bod komen met online medium Sophia: gedragsproblemen of veranderingen in het gedrag van je dier, angsten, emoties, lichamelijke klachten, relaties met andere dieren, gebeurtenissen in het verleden, blokkades, verandering van omgeving door verhuizing, het overlijden van een ander dier, wat uw dier leuk vindt of net minder leuk, enz...

U kan online medium Sophia helpen meer inzicht te krijgen in uw dier door een foto van je huisdier door te sturen, de foto werkt dan als een doorgeefluik naar online medium Sophia. Stuur eerst de foto van je (huis)dier door, bel vervolgens online medium Sophia op voor meer inzichten en uitleg.

Als eigenaar van een huisdier voel je je altijd verantwoordelijk voor het welzijn van je huisdier, het is als het ware als zorgen voor een kind. Bel nu met online medium Sophia en kom te weten hoe jij je band met je huisdier nog kan aanhalen en versterken. Het zou toch leuk zijn om je huisdier echt te begrijpen.

AGENDA OKTOBER ONLINE MEDIUM SOPHIA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM SOPHIA

DAG

online medium Sophia heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DAG

online medium Sophia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Sophia, mailconsults met online mediums, stel online medium Sophia in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Sophia, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM SOPHIA

Geeft sinds 31 juli 2018 paranormaal advies op deze website.

ONLINE INVOELEND

Medium Sophia gebruikt als
persoonlijke pincode 2556

DIERENTELEPATHIE

Sophia gaf laatste consult op
5 oktober 2022 om 12u29

glazen bol online medium Sophia Belgie

5 JAAR ERVARING

Sophia is al 5 jaar actief op mediumsonline.be

HEEL VAAK ONLINE

Medium Sophia is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Sophia is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.45 out of 5
135 getuigenissen

ONLINE MEDIUM SOPHIA

Welkom, ik ben Sophia en ik ben hier om je te helpen met advies en een blik in de toekomst.

Met behulp van mijn kaarten en gidsen, pendel, helderziendheid en intuitie, zal ik je graag op een open en eerlijke manier helpen met al je vragen. Ook voor contact met overleden dierbaren, ook dieren, met en zonder foto.

Zit je niet lekker in je vel, heb je behoefte aan wat raad of wil je gewoon weten wat je te wachten staat voel je dan vrij om mij te bellen. Als kind zag en voelde ik al meer dan de andere mensen om mij heen en sinds die tijd heb ik mij steeds verder ontwikkeld.

Ik geef graag advies op allerlei gebieden en met mijn kaarten kan ik een stukje mee lopen en ik houd een tijdsmax aan van enkele maanden in de toekomst. Tijd en ruimte bestaan eigenlijk niet maar mijn ervaringen zijn dusdanig positief dat 3 a 4 maanden een heel mooie tijdslimiet is.

Alles wat op het moment belangrijk is, krijg ik door en ook meestal veel raadgevingen die ik graag weer deel. Denk hierbij aan veranderingen op het gebied van werk, verhuizing, scholing, liefde etc.

Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben voor jou, aarzel dan niet, ik en mijn gidsen zijn er voor je.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM SOPHIA

TOP