medium
icon-gi-ico-9

KWALITEIT VAN BETROUWBARE MEDIUMS

Onze mediums behoren tot de top en we doen er alles aan dit zo te houden. Wij streven naar 100% zuiverheid, integerheid en eerlijkheid, het gaat immers om een correcte beantwoording van de voor u zeer belangrijke levensvragen. Topmediums en paranormale mediums vind u enkel op deze website. Wij stellen kwaliteit op de eerste plaats.

Anoniem en vertrouwelijk

Onze mediums handelen uw telefoon en mailconsult honderd procent anoniem en in vertrouwen af. Onze online mediums appreciëren een getuigenis, maar gelieve in uw getuigenis geen vertrouwelijke info en achternamen te vermelden. Getuigenissen zijn immers door alle gebruikers en zoekmachines te lezen. De behandeling van vragen en eventuele klachten over mediumsonline.be worden eveneens vertrouwelijk behandeld.

Gescreende mediums

Het streven van mediumsonline.be is erop gericht om u enkel bekwame en betrouwbare kaartleggers en online mediums weer te geven. De bij ons getoonde online mediums hebben een selectieprocedure ondergaan op hun specifieke vakgebied en werken op zelfstandige basis. Wij behouden het recht online mediums te weigeren op onze website indien zij niet voldoen aan onze gedragscode en privacyregels.

Jarenlange ervaring

Mediumsonline.be is een paranormale hulplijn met jarenlange ervaring (sinds 2006) die een platform aanbiedt waar zelfstandige kaartlezers, kaartleggers online mediums en astrologen hun diensten via onze website aanbieden.

Uw telefoonconsult met de online mediums betaalt u enkel via uw telefoonrekening of mediumsonline.be-account. Laat u dus nooit verleiden om rechtstreeks te bellen, e-mailen of bijkomend geld over te maken naar een medium! Wanneer u dit toch doet, dan kunnen wij bij eventuele klachten of problemen uw anonimiteit niet garanderen en bovendien geen refund geven.

Voor alle duidelijkheid, mediumsonline.be benadert u nooit zelf! Onze online mediums krijgen nooit via ons uw naam, e-mailadres of telefoonnummer te zien, uw anonimiteit is bij ons gegarandeerd. Tevens dienen onze online mediums geen contactgegevens aan u te vragen. Doen ze dit toch, gelieve ons dit dan te melden via het contactformulier.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website mediumsonline.be? Vragen over onze online mediums? Dan kunt u ons snel en makkelijk online benaderen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Gedragscode ECT

Wij erkennen de wettelijke richtlijnen (gedragscode) van de Ethische Commissie voor de telecommunicatie.

Unieke gaven

Mediumsonline.be is de pionier op de Nederlandse en Belgische markt en de mediums op deze website staan vaak al jaren ten dienste van u. Aangezien spiritualiteit zeer divers is, hebben onze professionele online mediums vaak hun eigen gaven, een eigen vakgebied waar ze in uitblinken:

 •  -   Helderziende, helderwetende en heldervoelende online mediums
 •  -   Paranormaal begaafd
 •  -   Toekomstvoorspellingen via online kaartlegging (tarotkaarten, Lenormandkaarten, zigeunerkaarten, engelenkaarten)
 •  -   Betrouwbare online mediums en astrologen
 •  -   Reiki ervaring
 •  -   Astrologie, sterrenwichelarij
 •  -   Dag en jaarhoroscopen, alsook persoonlijke online horsocopen
 •  -   Luisterend oor
 •  -   Hulp bij relatieproblemen
 •  -   Pendelen
 •  -   Getallensymboliek
 •  -   Analyse van handschriften
 •  -   Wicca's & erfheksen
 •  -   Verkrijg directe antwoorden over de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën


Op de profielpage van een online medium kan u daarom een beschrijving, gaven en specialiteit van betreffende medium nalezen.

KWALITATIEVE MEDIUMS

Onze betrouwbare mediums staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën?

Bel vandaag met een medium en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP