getuigenissen paranormale online medium

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONZE PARANORMALE MEDIUMS

Betrouwbare online mediums staan klaar voor u, lees hieronder de getuigenissen. Lees hier wat anderen over onze paranormale online mediums schrijven in een getuigenis.

Cher is een heel goed medium. Kan op een zuivere en liefdevolle manier invoelen. Bij mij klopte het helemaal. Ze geeft vertrouwen en rust. Voor mij echt een topper. Ik bel haar zeker terug. Liefs Annabel.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Annabel (uit Willebringen)
getuigenis voor online medium Cher
Lobke hartelijk bedankt je bent goed voelt alles goed aan. Ben erg onder de indruk en je bent spontaan en vriendelijk tot de volgende consult. Lea.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lea (uit Wijer)
getuigenis voor online medium Lobke
Dankjewel Karine alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog, xx Edith.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Edith (uit Brecht)
getuigenis voor online medium Karine

paranormale online medium Ray
Ray
Krijgt veel informatie door zonder dat ik zelf iets vertelde. Deze man heeft een enorme gave. Bedankt voor het interessante gesprek. Kijk uit naar de mooie dingen die gaan komen.

Getuigenis van 5   online geplaatst door S.
getuigenis voor online medium Ray
Na een gesprek met jou voel ik mij beter. Krijg ik meer vertrouwen en probeer ik mijn onzekerheid los te laten. Jij weet alles precies te omschrijven en dan krijg ik alles op een rijtje, dat geeft mij rust. Bedankt Noa.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Noa (uit Zolder)
getuigenis voor online medium Ruby
Gazali. Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Alma (uit Sint-Niklaas)
getuigenis voor online medium Gazali
Lieve Mina, ik heb een paar maand geleden contact met je opgenomen, wat je mij toen voorspeld had over een man is gebeurd. Tot binnekort Xxx

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sandra
getuigenis voor online medium Mina
Een supergoede paragnost is Johannes een aanrader voor iedereen. Ik bel al een poosje met deze lieve man i.v.m werkzaken etc.iedere keer bonk erop. Liefs Heleen.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Heleen (uit Baasrode)
getuigenis voor online medium Johannes
Beste babs. Je bent de enige die gelijk heeft. Waauw !! Wat een gave heeft deze vrouw!

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Babs
Hoi je voorspellingen zijn uitgekomen. Je zat helemaal juist. Dank u wel

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Stefaan
Dag Lobke, ik bel sinds vorig jaar naar jou. Ongelofelijk hoeveel dingen je correct voorspeld hebt. Zelfs voorspellingen op lange termijn zijn correct. Vorig jaar in de zomer zag je op lange termijn ander werk voor mij. Ik kon dit moeilijk geloven gezien ik absoluut niet op zoek was naar werk en ik al 16 jaar bij mijn huidige werkgever was. Maar inderdaad, er heeft zich een heel mooie kans voorgedaan. Toen ik een paar maanden geleden terug belde, gaf je zelfs aan dat er binnen zoveel weken gesprekken zouden volgen met verschillende werkgevers en dat hieruit een contract zou volgen. Dus bij deze, ik heb het contract ondertekend! Bedankt en tot gauw

Getuigenis van 5   online geplaatst door S
getuigenis voor online medium Lobke
Lieve Lorydana Euhm, dit is de eerste keer dat ik contact leg met een medium. Ik was ook heel erg onzeker of ik het zou doen. Maar wat je zei over dingen die ik je niet gezegd heb, WOW. Je hebt me in laten zien dat alles goed komt en dat ik niet alleen sta. En dat er iets moois te wachten staat. Ik bel je snel weer. Dikke knuffel Leni.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Leni (uit Wezemaal)
getuigenis voor online medium Lorydana
lieve Yuorah dank je wel voor je adviezen en je hulp. Ongelooflijk, van hetgeen jij zag is alles uitgekomen. Je bent een echte aanrader, ik bel je snel nog eens op. Groeten Gitta.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Gitta (uit Engelmanshoven)
getuigenis voor online medium Yuorah
Lieve Isha. Wauw wat een gave. Wat een bijzondere dame ben jij. Zo lief, oprecht en duidelijk. Je bent een topper. Vaak aan de lijn en je helpt mij altijd zo goed. Heel erg bedankt Petra.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Petra (uit Westmalle)
getuigenis voor online medium Isha
Wauw Thaiis. Dank voor het fijne gesprek, ik sta versteld. Alles klopte, je hebt me rust gegeven en ik weet dat het goed gaat komen. Ik spreek je weer als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Lieve groetjes Eleonore.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Eleonore (uit Jauche)
getuigenis voor online medium Thaiis
Lieve Nina, dank je wel dat je mijn vragenvuur zo mooi hebt kunnen beantwoorden. Zo blij dat ik je te pakken had, maar begrijp ik dat je zo vaak in gesprek bent. Nogmaals dank, Kirsten

Getuigenis van 4   online geplaatst door Kirsten (uit Neervelp)
getuigenis voor online medium Nina
Lieve Cathleen je stem geeft me altijd zo veel rust en kracht je voorspellingen zijn altijd uitgekomen en wacht nu verder af veel knuffels van ons je bent een topper en licht in de tunnel,Maxine.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Maxine (uit Oudekapelle)
getuigenis voor online medium Cathleen
Hi Johannes dank voor jou goede gesprek zojuist, je weet alles goed te verwoorden en tot de kern van het probleem te komen. Dank je wel Moon.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Moon (uit Zarlardinge)
getuigenis voor online medium Johannes
Lieve Johannes. Bedankt voor het aangename en duidelijke gesprek. Je hebt me terug wat rust en hoop gegeven betreffende de toekomst. Groetjes en tot snel. E.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Efnan (uit Reningelst)
getuigenis voor online medium Johannes
Een zeer fijne reading gehad van Lobke, ze kon in een korte tijd de situatie goed vertellen waar ik een vraag over had en kwam met dingen die ze niet had kunnen weten. Heel mooi x Bobbi.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Bobbi (uit Keerbergen)
getuigenis voor online medium Lobke
Nina, heeft veel dingen gezegd dat volledig klopten. Bedankt je voelt me heel goed aan. Ik laat je nog iets weten. Knuffel Eleanor.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Eleanor (uit Rutten)
getuigenis voor online medium Nina
Beste Stefaan, ik heb voor de eerste keer met jou gebeld. Zonder iets te zeggen wist je onmiddellijk waar ik het meeste over wilde weten. Op korte tijd geef je veel informatie waarvan dan ook alles volledig klopt, hoedje af!! Je bent een hele lieve rustige en aangename man om mee te praten. Bedankt voor het gesprek en bel je zeker nog terug! Grtzz P

Getuigenis van 5   online geplaatst door Petra
getuigenis voor online medium Stefaan
Hallo Gunter. Bedankt voor je antwoord op mijn e-mail. Het geeft toch een geruststelling. Grt J.

Getuigenis van 4   online geplaatst door J (uit Ronse)
getuigenis voor online medium Gunter
Dag Nina, je bent een topper. Je voelt heel veel aan en kunt alles exact verwoorden zoals ik het voel.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Ray (uit Bellingen)
getuigenis voor online medium Nina
Waffa, ik vond je een prachtmens om mee te praten. Ben hoopvol naar de toekomst toe dankzij je mooie reading. Ik laat je zeker iets weten als jouw toekomst analyse klopte. Liefs Celia.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Celia (uit Lombardsijde)
getuigenis voor online medium Waffa
Beste anouk, je hebt nogmaals gelijk gehad. Super.

Getuigenis van 5   online geplaatst door A
getuigenis voor online medium Anouk
Beste Karine. Weet niet hoe ik het moet zeggen maar na jou gesprek voelde ik me stukken beter. Eindelijk de juiste handvaten van hoe ik mijn ziel naar de juiste richting moet sturen, het verzorgen en het lief hebben. Veel dank Christel.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Christel (uit Oostkamp)
getuigenis voor online medium Karine
Lieve Carola, Wat ben ik blij dat ik jou nog is gesproken heb, wat was je weer goed. Ik kan niet wachten tot de andere voorspellingen uitkomen. Wat ben je goed. Ik bel je nog Hanne.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Hanne (uit Uitkerke)
getuigenis voor online medium Carola
MB Rhais, ik heb een prachtig consult gehad. Echt een aanrader. Super goed medium, alles wat je doorkreeg was absoluut juist. Heb er geen woorden voor. Nog een beetje geduld en afwachten. Maar ik heb het volste vertrouwen in je. Je bent vele sterren waard en weet waar je mee bezig bent. Dank je wel Angie.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Angie (uit Hever)
getuigenis voor online medium MB Rhais
De allerbeste, dat vat het zowat samen Bel Anouk al jaren, als ik met zorgen zit erg vaak en anders wat minder vaak gewoon als luisterend en adviserend oor. Wat de situatie ook was, ze had het steeds bij het rechte einde. Weinige die haar dat na doen. Ik vind haar een echte topper en zou haar aan iedereen aanraden want zelf ben ik diegene die mij haar destijds aanraadde erg dankbaar. Dank je lieve Anouk om er steeds te zijn X

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sandra
getuigenis voor online medium Anouk
De allerbeste, dat vat het zowat samen Bel Anouk al jaren, als ik met zorgen zit erg vaak en anders wat minder vaak gewoon als luisterend en adviserend oor. Wat de situatie ook was, ze had het steeds bij het rechte einde. Weinige die haar dat na doen. Ik vind haar een echte topper en zou haar aan iedereen aanraden want zelf ben ik diegene die mij haar destijds aanraadde erg dankbaar. Dank je lieve Anouk om er steeds te zijn X

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sandra
getuigenis voor online medium Anouk
Cher. Geweldige, fantastische vrouw. Wow wow wow als haar voorspellingen uit komen. Ze is overtuigd in wat ze ziet in haar kaarten. Ze geeft je een heel fijn gevoel Sofiya.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sofiya (uit Lier)
getuigenis voor online medium Cher
Hoi Gunter wou je laten weten dat ik het heel fijn vond om met u gesproken te hebben en dat ik hem niet ga opgeven ik hoop zo dat wat je vertelde uit gaat komen en ik terug kom met hem in relatie ik geloof er zelf in en zoals je zei waar je zelf in geloofd zegt heel wat. Groetjes Sara.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Sara (uit Beersel)
getuigenis voor online medium Gunter
Zonder veel te zeggen, voelt Stefaan alles heel goed aan. To the point, zachtaardig en sterk in zijn werk. Een aanrader.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Stefaan
Lieve Gunter, Bij deze wil ik u heel hartelijk bedanken voor je geruststellende woorden, en gebeden. En de steun voor de afgelopen periode. U werkt puur vanuit uw Hart. Bedankt. U bent een aanrader voor iedereen. Heel veel licht en liefde van A.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Adriana (uit Henis)
getuigenis voor online medium Gunter

paranormale online medium Wen
Wen
En ja hoor . voorspellingen komen uit. Je bent echt top . Lieve Wen, ik ga je snel weer bellen hoor. jij bent de beste. liefs Siena.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Siena (uit Beerlegem)
getuigenis voor online medium Wen
Lieve Stefaan, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een medium naar mijn hart. Kaya.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Kaya (uit Elverdinge)
getuigenis voor online medium Stefaan
Hallo Patricia ben onder de indruk. ik ging hier open minded in en u pakt werkelijk precies de dingen die mij enorm bezig houden eruit. Super. Grt, Marina.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Marina (uit Nieuwpoort)
getuigenis voor online medium Patricia
Beste Caroline. Heb je voor de eerste keer aan de lijn gehad. en je hebt direct de nagel op de kop geslaan. Je hebt echt een gave. Ik neem je advies mee. Eigenlijk diep van binnen wist ik het al , maar het deed me goed om het eens van jou te horen ook. Ik laat zeker nog van me horen. Veel liefs Manon.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Manon (uit Werm)
getuigenis voor online medium Caroline
Bedankt voor er altijd te zijn voor mij. Je geeft mij de juiste raad en uw voorspellingen kloppen. Dank u wel xxx

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Anouk
Dankjewel lieve Nina. Inzicht van het hoogste niveau. Die woorden komen echt vanuit een speciale verbinding. Blij dat ik ze horen mocht.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Alisa (uit Vremde)
getuigenis voor online medium Nina
Beste Lobke. Je hebt gelijk.. mijn contract gekregen !

Getuigenis van 5   online geplaatst door A
getuigenis voor online medium Lobke
Lili, jij bent helemaal TOP. Ik heb je al eens gebeld, klopte toen ook helemaal. Elke keer een inzichtelijk consult.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Esma (uit Roeselare)
getuigenis voor online medium Lili
Lieve Gunter Wat een indrukwekkende Reading heb ik gehad van je. Nooit eerder meegemaakt, je bent echt een bijzonder mooi persoon. Alles klopte wat je zei, dank voor je advies en je eerlijkheid. Bel je zeker weer. Nicole.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Nicole (uit Tessenderlo)
getuigenis voor online medium Gunter
Patries ik heb u al verschillende keren gesproken, en Alles wat u heeft gezegd klopt als een bus. Ik ben heel blij met u ik wil u nogmaals bedanken. U bent een aanrader. Liefs Benjamin.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Benjamin (uit Booitshoeke)
getuigenis voor online medium Patries
Dank voor snelle en uitgebreide reactie op mailconsult. hoe je alles omschreef klopt volledig.en wat die renovatie betreft ik ben paar maanden geleden verhuisd . Laat die meevaller op financieel gebied maar komen.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Rinda
getuigenis voor online medium Stefaan
Topper ben je Tjitske. Net dat ik dacht laat maar, is het toch gekomen. Je hebt het altijd gezien. Je hoort mij snel weer dikke knuffel Kat.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Katerina (uit Dikkele)
getuigenis voor online medium Tjitske
Lieve Jeannet, zo dankbaar dat ik altijd bij jou terecht kan. Er is op korte tijd al zoveel uitgekomen wat je hebt voorspeld. Zelfs mijn aanstaande kappersbeurt zag je. Een toppertje ben je Jo.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Jo (uit Gijzelbrechtegem)
getuigenis voor online medium Jeannet
Beste Nina, bedankt voor je inzichten en duidelijke antwoorden. Leuk dat ze helderzienden zijn zoals jij. Liefs Angel.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Angel (uit Vertrijk)
getuigenis voor online medium Nina
Bedankt, Adora, je gaf me de juiste antwoorden en het juiste advies. Je bent super, je luistert goed en bent meelevend. Dank zij jou is alles beter geworden. Thx Maelya.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Maelya (uit Vlijtingen)
getuigenis voor online medium Adora
Ik heb jou vandaag gebeld. Het klopte wel wat je zei. Je zag wat er zich afspeelde en hebt mijn vermoedens bevestigd zonder dat ik iets zei. Bedankt

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Babs
Liefste Roma Tari met jou bellen voelt vertrouwd. Je bent een ontzettend fijn en warm paragnoste. Ga zo door. Je bent een aanrader voor iedereen. groetjes, Mae.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Mae (uit Appelterre-Eichem)
getuigenis voor online medium Roma-Tari
Lindes wat ben je een ontzettend lieve vrouw. Telkens ben ik weer verbaasd hoe goed jij dingen kunt aanvoelen en voorspellen. Of het nu relaties, werk of financiën betreft je voorspellingen zijn tot heden altijd uitgekomen. Liefs Joelle.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Joelle (uit Opdorp)
getuigenis voor online medium Lindes
lieve Lieve Marya, bedankt voor je heldere uitleg. de dingen die je een tijdje geleden, zijn ook uitgekomen. ik ga zeker contact met jou blijven houden. bedankt voor je wijze woorden. groetjes Aida.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Aida (uit Longueville)
getuigenis voor online medium Marya
Lieve Phaedra, altijd zit jij goed, het komt uit. Ik ben zo blij met jou. Dingen die je mij vertelt en mijn gevoel dan ook weer bevestigd. Het geeft mij rust en duidelijkheid. Dank Zoe.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Zoe (uit Emblem)
getuigenis voor online medium Phaedra
Dank je Yuorah voor de reading dank je omdat je me weer zo goed geholpen hebt. ik ga je zeker terug bellen. Liegs Denise.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Denise (uit Schulen)
getuigenis voor online medium Yuorah
U bent echt een lieverd Monique. Heel veel liefs, dank u voor het mooie consult. Kaya.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Kaya (uit Bellem)
getuigenis voor online medium Monique
Ik wou laten weten dat je voorspelling is uitgekomen. Bedankt.

Getuigenis van 5   online geplaatst door S
getuigenis voor online medium Mina
Lieve Valentine, ik wil je hier bedanken. je bent een engel op aarde. Alle je voorspellingen zijn uitgekomen en je verbaast me elke keer. Je gave is enorm, je bent lief en eerlijk. Namaste Mila.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Mila (uit Donk)
getuigenis voor online medium Valentine
Lili voor het eerst gesproken. Via deze weg dankjewel voor het fijne gesprek, Ik heb er veel aan gehad. Was echt prettig. Liefs, Trudy.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Trudy (uit Snaaskerke)
getuigenis voor online medium Lili
Lieve Johannes wat ben jij een engel. Zo zuiver en alles klopt. Je hebt me zo ondersteund in mijn proces. Intens dankbaar. Prachtige inzichten en down to earth. Wat een verademing. Ik blijf jou bellen. Warme groet van Hannah.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Hannah (uit Groot-Bijgaarden)
getuigenis voor online medium Johannes
Bedankt Cher, ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Je zag dingen die ik niet had verwacht. Hopelijk tot snel met goed nieuws. Bedankt Vicky.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Vicky (uit Winksele)
getuigenis voor online medium Cher
Venus.Je voorspellingen zijn uitgekomen doordat ik je raad heb opgevolgd en ben er heel blij mee. Ik zal je raad verder opvolgen en hou je op de hoogte. Bedankt je bent een aanrader Naima.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Naima (uit Strijpen)
getuigenis voor online medium Venus
Lieve Johannes, leuk om naar je voorspellingen te luisteren. Je bent een super medium. bedankt om er te zijn. Lea x.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lea (uit Fouron-le-Comte)
getuigenis voor online medium Johannes
Johannes heeft mijn ogen geopend na al die nare toestanden in mijn leven. En hij is heel vakkundig te werk gegaan. Het gaat nu fantastisch. Daarvoor wil ik jou hartelijk bedanken. Je bent zeker een aanrader, Dana.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Dana (uit Attenhoven)
getuigenis voor online medium Johannes
Arwen, hier ben ik weer omdat een voorspelling weer is uitgekomen. Mijn zoon vertrekt voor zijn werk naar Mexico, dit had je weeral goed gezien. Je bent een topper.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lydia
getuigenis voor online medium Arwen
Hoi. Ik ben benieuwd naar je voorspellingen. Ik heb er vertrouwen in. Je kan personen en de situatie goed omschrijven.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Sebastiaan
Lieve Mina. Je hebt altijd gelijk gehad. ook al kon ik het soms niet geloven.

Getuigenis van 5   online geplaatst door A
getuigenis voor online medium Mina
Nina. Keer op keer blijf je hetzelfde zeggen en stel je me gerust. En het komt ook uit tot in details. Je kunt een situatie zeer goed doorgronden en daardoor goede inzichten geven. Bedankt voor je steun en je bent een echte aanrader. Dank Bram.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Bram (uit Oud-Turnhout)
getuigenis voor online medium Nina
Gunter je bent geweldig een enorme steun voor me, ik hoop dat alles uitkomt en vooral het relatie gedeelte ik zal aan mezelf doorwerken, je bent eerlijk en soms hard maar dit is nodig geweest, bedankt en je hoort me zeker nog eens elke keer als ik je spreek weet je me weer op het goede pad te brengen en me gerust te stellen, mensen Gunter is een echte aanrader, gewoon top. Groetjes Mey.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Mey (uit Heks)
getuigenis voor online medium Gunter
Lieve Vitta. Geen woorden voor hoe blij ik ben. Je voorspelling die ik enkele weken geleden niet kon geloven, is nu exact uitgekomen zoals je zei en zelfs in de week dat je zei. Heel heel straf. Geen woorden voor. Ondanks amper en slecht contact, stond hij nu ineens aan mijn deur. Dank je wel voor je geduld en je zuivere gaven. Veel liefs Anne.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anne (uit Denderwindeke)
getuigenis voor online medium Vitta
Beste Anouk. Altijd eerlijk. Voorspellingen komen uit.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anastasia
getuigenis voor online medium Anouk
Arwen, ongelooflijk hoe jij dingen ziet en voorspelt. De grijze auto, telefoon van de ex-vrouw, een voor een komt alles uit. Blijf doen waar je zo goed in bent. Je bent een grote steun geweest het afgelopen jaar.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Arwen
Lieve Tessa, Je mag zo trots zijn. Ik ben zo blij dat je terug bent op de lijn, je voorspellingen komen uit. Nu nog wachten op het laatste stukje. Jij bent een topper , ik heb zon steun aan jou.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lydia
getuigenis voor online medium Tessa
Een paragnoste met een hart van goud. Een echte steun. Bedankt, je bent goed hoor. Tot later. Ik hoefde maar een paar woorden uit te spreken. Olga ziet en weet alles. Maar het allerbelangrijkste is dat ze oplossingen aanreikt. Het was een zeer waardevol gesprek. Ik bel zeker nog terug. Sabrine x

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sabrine (uit Sint-Margriete-Houtem)
getuigenis voor online medium Olga
Hoi Gunter. U bent echt de allerbeste op deze lijn Er zijn al een aantal dingen uitgekomen en ik heb geen twijfel of de rest ook uitkomt daar geloof ik wel in helaas bent u moeilijk te bereiken want u bent de enigste die ik nog zal bellen als ik iets wil weten Elke vraag die ik stel aan u geeft u gelijk antwoord U BENT MIJN NUMMER 1 VAN DE MEDIUMS Groetjes Farah.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Farah (uit Maarke-Kerkem)
getuigenis voor online medium Gunter

paranormale online medium Jos
Jos
Dag Jos, onder de indruk van je reading. je positieve energie gaf me een boost. Dikke knuffel, xxx Nena.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Nena (uit Wolvertem)
getuigenis voor online medium Jos

paranormale online medium Wen
Wen
Hoi Wen, Bij deze wil ik u nog bedanken en ik hou u op de hoogte wat er verder gaat gebeuren. Liefs Myla.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Myla (uit Stabroek)
getuigenis voor online medium Wen
Anais. Je bent zeer lief, warm en duidelijk. Wat je zei klopte helemaal. Ik wacht nog af maar hopelijk laat hij mij niet te lang wachten. Bedankt en tot weder horen. Dikke knuffels Juul.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Juul (uit Lasne)
getuigenis voor online medium Anais
Lieve Adora, altijd een luisterend oor voor al mijn vragen, gevoelens en echt alles. Ze is lief, geduldig, ondersteunend, heeft humor en nooit is een vraag te veel. Heel erg fijn. liefs, Indra.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Indra (uit Vilvoorde)
getuigenis voor online medium Adora
De eerste keer heeft Minoe Astrid een aantal voorspellingen gedaan waarvan 1 zelfs tot op de dag uit kwam. Nu weer gesproken en zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze het deze keer ook weer goed heeft. Zeer specifiek en accuraat, Lois.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lois (uit Grote-Spouwen)
getuigenis voor online medium Minoe Astrid
Lieve Liesje, was heel bijzonder voor mij, deze lieve vlotte eerlijke dame verdiend geen 5 sterren maar echt 10000 sterren. Je betekend zo onzettend veel voor mij, ik ben gelukkig dat ik je heb leren kennen, ik geloof dat jij met een redenen op mij pad bent gekomen. Je hebt gelijk in wat je zegt en je geeft mij zeker weer zelfvertrouwen. Super bedankt. Veel liefs dikke kus Lyza.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lyza (uit Vliermaal)
getuigenis voor online medium Liesje
Sofia is een top medium. Ziet alles haarscherp en geeft vertrouwen. Zij doet dit werk met haar hart en dat is zo voelbaar. Bel haar en je zult het ervaren.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lizette (uit Goetsenhoven)
getuigenis voor online medium Sofia
Lieve Louisa, weer een dankbaar bericht aan jou, je hebt mij zo ontzettend geweldig geholpen in mijn relatie wat weer is goedgekomen. Jij vertelde dat het positief zou zijn. En het klopt helemaal. Super blij dankjewel Leana.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Leana (uit Landen)
getuigenis voor online medium Louisa
Wat een prachtvrouw en geweldige paragnost is Vitta. Alle waarnemingen zijn volledig juist. Dat heeft mij enorm geholpen. Nogmaals bedankt daarvoor liefs Nele xxx

Getuigenis van 5   online geplaatst door Nele (uit Wechelderzande)
getuigenis voor online medium Vitta
He Sofia ben je zo dankbaar voor je voorspellingen echt af alles komt uit gewoon alles lief mens wel wil aan iedereen zeggen bel Aub MEDIUM Sonja dik kus BRIGITTE XXX

Getuigenis van 5   online geplaatst door Brigitte
getuigenis voor online medium Sofia
Anouk haar voorspellingen komen altijd uit. Soms een korte vraag en toch heeft ze altijd gelijk.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Anouk
heb Medium Nina gesproken. Heel duidelijk . Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Je hebt dingen gezegd en gezien die niemand anders kon weten. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Je bent een aanrader. Dank je wel voor jouw mooie energie. Ik kom zeker bij je terug. Liefs Hint.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Hint (uit Schelle)
getuigenis voor online medium Nina
Hey Patries, ik belde je ivm met een vriend wat je voorspelde is ook gebeurt. Bedankt en groetjes Adam.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Adam (uit Schulen)
getuigenis voor online medium Patries
Beste Laila, je stem was zo lief en hartelijk. Zo mooie vooruitzichten. Ik ben er efkes niet goed van, ik laat je weten als alles uit komt. Liefs Domi.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Domi (uit Velm)
getuigenis voor online medium Laila
Hoi ik heb je gisteren gebeld met een specifieke vraag.. Je had gelijk!

Getuigenis van 5   online geplaatst door Annoniem
getuigenis voor online medium Lobke
Cassandra, vertelde eerlijk wat ze aanvoelde Al wat ze zei klopte en alle puzzelstukjes pasten in elkaar. Dank zij jou geloof ik weer. Dank je wel. Liefs Kelly.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Kelly (uit Waarloos)
getuigenis voor online medium Cassandra
Anouk Je bent sterk in je woorden, je vertellen en het aanvoelen. Jij deed het voor mij zo knap goed en heel duidelijk. Ik ben zeer tevreden over jou. Een aangename vrouw. Jij bent de beste van allemaal. Xx Paula.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Paula (uit Mesen)
getuigenis voor online medium Anouk
Veroniek weer bedankt lieverd voor deze mooie legging die je deed voor mij je geeft me kracht om er weer tegenaan te gaan en de moed niet te verliezen. Het gesprek deed me echt deugd en ben blij jouw gesproken te hebben zeker en vast tot hoors liefs Soraya.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Soraya (uit Hoogstraten)
getuigenis voor online medium Veroniek
Olga. Wat ben jij goed. Je hebt alles zo goed voorspeld, je tijdsaanduiding klopte helemaal. Ik heb er vertrouwen in. Dank je en ik zal je zeker nog eens bellen. Liefs Carla.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Carla (uit Remersdaal)
getuigenis voor online medium Olga
Lieve dame, dank je wel voor je consult. je wist onmiddellijk waarover het ging en je bracht me rust. ik wens je een fijn weekend toe. Mona.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Mona (uit Sint-Laureins-Berchem)
getuigenis voor online medium Olga
Yuorah. Wel leuk altijd om met je te praten. En zoals u het ziet ziet eigenlijk niemand het hoor. Je hebt me weer hoop gegeven. Je bent een Engel liefs Mylana.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Mylana (uit Wondelgem)
getuigenis voor online medium Yuorah
Louisa is altijd zo rechtuit, ik hou van haar. Kan indien nodig een spiegel voorhouden en wat ze zegt/voorspelt is ook altijd juist. Ben trouwe beller , en zou haar advies niet meer kunnen missen in mijn leven

Getuigenis van 5   online geplaatst door Kim
getuigenis voor online medium Louisa
Hoi Tineke, bedankt voor je legging. Ik kon veel dingen plaatsen. Hoop dat mijn verhuizing toch nog eerder plaats kan vinden. Vetrouw erop Lisa.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lisa (uit Westerlo)
getuigenis voor online medium Tineke
Pas heb ik deze lieve Lara aan de telefoon gesproken een mooi consult en ze is eerlijk en oprechte vrouw die zeker de waarheid spreek, liefs Natas.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Natas (uit Sint-Kruis-Winkel)
getuigenis voor online medium Lara

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium, mailconsults met online mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP