telefoonconsult Medium GUNTER

2412ONLINE MEDIUM GUNTER IS NU IN GESPREK

Betrouwbaar online medium Gunter geeft op dit ogenblik een paranormaal telefoonconsult. Bel daarom op een later tijdstip met online medium Gunter, momenteel is dit medium in gesprek. Medium Gunter is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET

PIN 2412 ONLINE MEDIUM GUNTER

telefoonconsult online medium Gunter
Hallo allemaal ik ben medium Gunter en ben nu 46 jaar. Sinds kindsbeen af voelde en kreeg ik meerdere dingen binnen gaande weg heb ik vele dingen nog bijgeleerd en weet ik best waar ik over spreek. Ik ben hiermede ook een TOP fotoreader maar voel ik ook heel veel dingen aan via een gesprek maar tevens heb ik ook een luisterend oor. Voor alle mensen en geef ik ook begeleiding vanop deze lijn maar dit is nog niet alles, ook leg ik indien gewenst de kaarten en gebruik ik ook de pendel, maar mijn voorkeur van werken is liefste via de gidsen van mij. Wil jij een juiste aanpak nemen vergeet dan zeker mij ook niet te contacteren. Medium Gunter.
Gidscontact - Pendelen - Kaartleggen - Nederlands - Spaans - Engels

ONLINE MEDIUM GUNTER - GIDSCONTACT

ONLINE MEDIUM GUNTER - GIDSCONTACT

ONLINE MEDIUM GUNTER - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt online medium Gunter al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan online medium Gunter om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt online medium Gunter het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt online medium Gunter eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende medium. Pendelaars zoals online medium Gunter schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met online medium Gunter en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

AGENDA MAART ONLINE MEDIUM GUNTER

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM GUNTER

DAG

online medium Gunter heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DAG

online medium Gunter heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Gunter, mailconsults met online mediums, stel online medium Gunter in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Gunter, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM GUNTER

Geeft sinds 12 mei 2016 paranormaal advies op deze website.

ONLINE GIDSCONTACT

Medium Gunter gebruikt als
persoonlijke pincode 2412

PENDELEN

Gunter gaf laatste consult op
22 maart 2023 om 19u50

glazen bol online medium Gunter Belgie

8 JAAR ERVARING

Gunter is al 8 jaar actief op mediumsonline.be

HEEL VAAK ONLINE

Medium Gunter is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Gunter is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.75 out of 5
624 getuigenissen

ONLINE MEDIUM GUNTER

Hallo allemaal ik ben medium Gunter en ben nu 46 jaar.

Sinds kindsbeen af voelde en kreeg ik meerdere dingen binnen gaande weg heb ik vele dingen nog bijgeleerd en weet ik best waar ik over spreek. Ik ben hiermede ook een TOP fotoreader maar voel ik ook heel veel dingen aan via een gesprek maar tevens heb ik ook een luisterend oor.

Voor alle mensen en geef ik ook begeleiding vanop deze lijn maar dit is nog niet alles, ook leg ik indien gewenst de kaarten en gebruik ik ook de pendel, maar mijn voorkeur van werken is liefste via de gidsen van mij. Wil jij een juiste aanpak nemen vergeet dan zeker mij ook niet te contacteren.

Medium Gunter.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM GUNTER

TOP