telefoonconsult medium ISHA

2710MEDIUM ISHA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Isha is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Isha, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Isha komt pas later online.

ONLINE MEDIUM ISHA - MEDIUM

ONLINE MEDIUM ISHA - MEDIUM

ONLINE MEDIUM ISHA - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals online medium Isha ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door online medium Isha, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van online medium Isha is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat online medium Isha zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

AGENDA OKTOBER ONLINE MEDIUM ISHA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM ISHA

DAG

online medium Isha heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DAG

online medium Isha heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Isha, mailconsults met online mediums, stel online medium Isha in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Isha, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ISHA

Geeft sinds 13 april 2021 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Isha gebruikt als
persoonlijke pincode 2710

HELDERZIEND

Isha gaf laatste consult op
5 oktober 2022 om 13u11

glazen bol online medium Isha Belgie

2 JAAR ERVARING

Isha is al 2 jaar actief op mediumsonline.be

HEEL VAAK ONLINE

Medium Isha is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Isha is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.90 out of 5
158 getuigenissen

ONLINE MEDIUM ISHA

Isha haar doortastende authentieke manier van werken zorgt snel voor openingen, helderheid, duidelijkheid in uw levensvragen of vraagstukken.

Het zal u verbazen hoe u met een klein beetje andere inzichten uw leven een andere wending zou kunnen krijgen. Voor Isha is het belangrijk dat uw maatschappelijk belang op u levensweg de ruimte krijgt.

Het snel zaken inzichtelijk maken loopt uiteen van uw dagelijkse omstandigheden, hierin staat het maatschappelijk belang waar u en de medemens voorop. Dit geeft zich weer door oa ontastbare zaken tastbaar te maken, als waarnemend, radicaal, strateeg, intuïtieve zaken inzichtelijker te kunnen maken.

Wilt u meer weten: Stel vragen helder duidelijk kort en krachtig. -Werkt met speelkaarten / lenormand kaarten.

-Voor een dag leggingen, week leggingen, kijkt Isha op korte termijn mogelijk indien het doorkomt met tijdsindicatie. Fotoreading: welke intentie heeft de betrokken persoon.

Geeft advies in het uitzuiveren van negatieve energie, plus het aantrekken liefde via oud gebruik van cultuur en-of generatie.

Geluk kun je niet kopen geluk is iemand iets gunnen.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM ISHA

TOP