telefoonconsult medium KRISHA

2645MEDIUM KRISHA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Krisha is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Krisha, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Krisha komt pas later online.

ONLINE MEDIUM KRISHA - LENORMAND KAARTEN

ONLINE MEDIUM KRISHA - LENORMAND KAARTEN

ONLINE MEDIUM KRISHA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan online medium Krisha je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze mediums zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont online medium Krisha respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat online medium Krisha je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft online medium Krisha je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. online medium Krisha herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met online medium Krisha met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: online medium Krisha leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

AGENDA OKTOBER ONLINE MEDIUM KRISHA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM KRISHA

DAG

online medium Krisha heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DAG

online medium Krisha heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Krisha, mailconsults met online mediums, stel online medium Krisha in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Krisha, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM KRISHA

Geeft sinds 5 november 2019 paranormaal advies op deze website.

ONLINE LENORMAND KAARTEN

Medium Krisha gebruikt als
persoonlijke pincode 2645

LUISTEREND OOR

Krisha gaf laatste consult op
24 september 2022 om 10u09

glazen bol online medium Krisha Belgie

4 JAAR ERVARING

Krisha is al 4 jaar actief op mediumsonline.be

AF EN TOE ONLINE

Medium Krisha is maar af en toe online, u kan best een belverzoek indienen.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Krisha is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.92 out of 5
26 getuigenissen

ONLINE MEDIUM KRISHA

Dag lieve mensen, mijn naam is Krisha en wil heel graag voor jullie een meerwaarde zijn.

Bij mij kan je terecht voor al je levensvragen en een luisterend oor. Al een geruime tijd werk ik met de lenormand kaarten.

Ik hoop iedereen vanuit mijn hart verder te helpen.

Heel veel liefs medium Krisha.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM KRISHA

TOP