telefoonconsult medium VIOLETTE

2309MEDIUM VIOLETTE IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Violette is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Violette, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Violette komt pas later online.

ONLINE MEDIUM VIOLETTE - MEDIUM

ONLINE MEDIUM VIOLETTE - MEDIUM

ONLINE MEDIUM VIOLETTE - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt online medium Violette gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan online medium Violette antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van online medium Violette zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met online medium Violette die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van online medium Violette op al je levensvragen.

AGENDA OKTOBER ONLINE MEDIUM VIOLETTE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM VIOLETTE

DAG

online medium Violette heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DAG

online medium Violette heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Violette, mailconsults met online mediums, stel online medium Violette in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Violette, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM VIOLETTE

Geeft sinds 8 januari 2015 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Violette gebruikt als
persoonlijke pincode 2309

LENORMAND KAARTEN

Violette gaf laatste consult op
2 oktober 2022 om 17u06

glazen bol online medium Violette Belgie

8 JAAR ERVARING

Violette is al 8 jaar actief op mediumsonline.be

VAAK ONLINE

Medium Violette is vaak online, dus normaal te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Violette is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.49 out of 5
86 getuigenissen

ONLINE MEDIUM VIOLETTE

Dag lieve mensen.

Zie je soms het licht niet meer aan het eind van de tunnel? Heb je nood aan een goed gesprek, een objectieve raadgeving voor een acuut of aanslepend probleem of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor? Bel mij dan op, sinds meer dan 25 jaar help ik mensen als helderhorend en heldervoelend medium. Ik ben tevens Reiki meester en vertrouwd met het gebruik van het lenormand-en allerlei andere kaarten, als ook engelen kaarten.

Mijn hulp is vooral gericht op het aanreiken van oplossingen voor problemen in de nabije toekomst. En dit veelal met behulp van kaartleggen en pendelen maar steeds geleid door mijn heel gevoelige intuïtie.

Ik ben vrij van vooroordelen alles is bespreekbaar. Veel mensen hebben destijds net als jij de eerste stap naar mijn hulp en advies gewaagd en zijn ondertussen vrienden voor mij geworden vertrouw je zorgen aan mij toe.

In licht en liefde.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM VIOLETTE

TOP